miercuri, 22 decembrie 2021

20 % din impozitul pe profit/venit pot fi directionati catre terapiile Irinei!

 Irina ar putea ajunge un copil autonom

Directioneaza catre terapiile Irinei 20% din impozitul pe venit/profit al companiei tale!Numai continuand terapia, Irina poate avea sansa la autonomie.
De aceea, cei 20% din impozitul catre stat conteaza atat de mult pentru evolutia ei.
Fara voi, Irina nu are sanse de izbanda!

Terapii, dispozitive medicale, operatii pe coloana etc. Toate acestea sunt posibile doar cu ajutorul vostru. Costurile acestor terapii depasesc 5000 lei lunar. De aceea, Irina are nevoie de ajutorul vostru!

Ai o societate comerciala sau crezi ca seful tau ar dori sa o ajute pe Irina? Cere-ne un contract de sponsorizare! Ai un vecin, coleg, prieten, ruda care are o societate comerciala? Intreaba-l daca vrea sa o ajute pe Irina.
Asociatia Irina Anastasia este inscrisa la ANAF in Registrul entitatilor/ unitatilor pentru care se acorda deduceri fiscale. Astfel, cei 20% vor fi scazuti din impozitul de platit catre stat. Aceasta directionare se face in baza unui contract de sponsorizare incheiat cu Asociatia Irina Anastasia.
Tin sa reamintesc tuturor ca aceasta este o FACILITATE ACORDATA DE STAT, este vorba de 20 % din impozitul platit catre bugetul de stat, nu cerem bani din buzunarul nimanui!!!!
Va multumim tuturor!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu